Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reţinut furt, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce a sustras, iniţial portofelul lăsat de un bărbat în autoturism, şi cheile pe care şoferul le lăsase n contact, iar apoi a furat şi autoturismul. Poliţiştii au instituit filtre şi au oprit autoturismul furat, condus de tânăr, pe o stradă din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„În cursul zilei de 02 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din interiorul autoturismului un portofel cu documente personale, un telefon mobil, cheia autoturismului ce se afla în contact şi suma de 600 de lei. Totodată, în seara aceleiaşi zile, poliţiştii au fost sesizaţi de bărbatul de 63 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că autoturismul său ar fi fost sustras din faţa locuinţei unde se afla parcat, pe strada Brestei, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Dolj”. 
Poliţiştii au instituit filtre iar autoturismul furat a fost depistat şi oprit pe strada Constanţa din municipiul Craiova. La volan se afla un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Tânărul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
În cursul zilei de sâmbătă, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.