Doi adulţi şi un copil ş-au înecat, duminică în judeţul Buzău după ce au intrat să se răcorească într-un canal de irigaţii şi în apele râului Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul caz s-a înregistrat în localitatea Vâlcele din comuna Ulmeni judeţul Buzău unde un bărbat s-a înceat într-un canal de irigaţii.

Potrivit ISU Buzău pompierii au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă, cu o barcă şi o ambulanţă SMURD.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Persoana de sex masculin a fost extrasă din apă şi i-au fost aplicate manevre de resuscitare însă în final a fost declarat decesul. Un alt caz s-a petrecut pe râul Buzău chiar în zona podului de la Mărăcineni unde un adult şi un copil care se scăldau au dispărut în apele râului.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă, cu două autospeciale de comandă, două bărci şi o ambulanţă SMURD în jurul orei 19.30 iar după aproximativ o oră au reuşit să scoată din apă un adult de sex masculin şi un copil de sex feminin cărora li se aplică manevre de resuscitare în încercarea de a le salva viaţa

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.