Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care era căutat după ce a plecat de la un punct de lucru a fost prins miercuri seară, pe câmp, în apropierea autostrăzii A2. Bărbatul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, fiind imobilizat abia după ce a fost tras un foc de avertisment în aer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.25, bărbatul care ar fi evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost depistat, pe un câmp din apropierea Autostrăzii A2, de un echipaj format din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie, Serviciului de Ordine şi Siguranţă Publică şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa. Deoarece bărbatul nu s-a supus somaţiilor verbale ale poliţiştilor, pentru imobilizarea acestuia a fost efectuat un foc de avertisment în plan vertical”, a transmis IPJ Constanţa.

Bărbatul se află acum în custodia poliţiştilor.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În acest caz, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Dumitru Bîltag, deţinutul a fost prins, fiind în custodia poliţiştilor. El a fost prins pe un câmp, în apropierea autostrăzii A2.

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă - Secţia Exterioară Valu lui Traian, Ilie Cosmin Cataramă, care executa o pedeapsă în regim semideschis, nu a mai fost găsit la punctul de lucru.

Poliţiştii au început cercetări pentru depistarea acestuia şi luarea măsurilor legale. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni de închisoare în regim semideschis, pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor. În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei”.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din judeţul Constanţa şi îl căutau pe bărbat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.