Un bărbat care a susţinut că este comisar ANPC şi a cerut 2.000 de lei administratorului unui bagazin din judeţul Dâmboviţa pentru a nu înregistra presupuse nereguli a fost reţinut pentru 24 de ore. După câteva zile, a revenit pentru a restitui banii primiţi, moment în care a fost sesizată Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că are un conflict cu o persoană la un magazin. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 41 de ani, din Cornăţelu, administrator al unui magazin alimentar, la data de 27 mai a.c., în timp ce se afla la magazin, ar fi fost abordată de un bărbat care şi-ar fi declinat calitatea oficială de inspector de la protecţia consumatorilor şi ar fi prezentat o legitimaţie în acest sens”,l a transmis, marţi, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, ulterior, bărbatul ar fi efectuat un control în magazin şi ar fi identificat unele nereguli, iar sub pretextul neînregistrării acestora, i-ar fi solicitat femeii 2.000 de lei, bani pe care aceasta i-a oferit.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 17:20, bărbatul ar fi revenit la magazinul alimentar pentru a restitui banii primiţi de la femeie, moment în care aceasta a solicitat intervenţia poliţiştilor. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana respectivă, şi anume un bărbat de 25 de ani, din Dobra, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de uzurparea de calităţi oficiale, înşelăciune, folosirea instrumentelor false şi falsul material în înscrisuri oficiale.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.