O maşină a rămas blocată, miercuri seara, pe un drum judeţean din Constanţa, din cauza ploilor abundente, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. În autoturism se aflau şi un băiat de 11 ani şi o fată de 16 ani, ei fiind scoşi din apă conştienţi şi predaţi echipajului SMURD pentru evaluare medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, miercuri, că un autoturism a rămas blocat în apă, pe DJ 222, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă. Acolo s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În autoturism se aflau şi doi minori (un băiat în vârstă de 11 ani şi o fată de 16 ani). Copiii au fost scoşi din apă, conştienţi, cooperanţi, predaţi echipajului SMURD B Medgidia”, au afirmat pompierii.
 
Judeţul Constanţa s-a aflat, miercuri, sub mai multe coduri de ploi torenţiale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.