Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, pentru 24 de ore, după ce a lovit-o intenţionat cu maşina pe fosta sa parteneră. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au emis un ordin de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au continuat cercetările după ce o femeie a fost rănită într-un accident rutier, în municipiul Constanţa. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Astfel, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi surprins şi accidentat, cu intenţie, o femeie care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers cu vehiculul, pe strada Arcului. Victima a fost transporată la spital pentru îngrijiri medicale.
În urma probatoriului, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au întocmit formular de evaluare a riscului, întrucât s-a stabilit că victima ar fi avut o relaţie de concubinaj cu conducătorul auto. În urma evaluării, a rezultat faptul că există risc iminent şi a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care s-au stabilit măsuri de protecţie a persoanei vătămate”, au anunţat poliţiştii. 
 
Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.