Un bărbat este cercetat pentru că şi-a agresat soţia cu un cuţit, pe o stradă din Ovidiu. Cei doi nu mai locuiau împreună, împotriva lui era emis ordin de protecţie, dar femeia nu a vrut ca acesta să fie monitorizat cu brăţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 08.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de un bărbat, pe strada Stejarului, cu un obiect tăietor – înţepător. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că ulterior, femeia a fost transportată la spital.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Din primele verificări rezultă că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecţie de către instanţa de judecată, victima refuzând monitorizarea bărbatului prin montarea unui dispozitiv electronic. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului şi luării măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că cei doi sunt căsătoriţi, dar nu mai locuiau împreună. Ordinul de protecţie era valabil până în august, iar marţi dimineaţă bărbatul a urmărit-o pe soţia sa şi a folosit un cuţit pentru a o agresa.

El a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.