Un bărbat a fost agresat de trei persoane o stradă din Cumpăna, judeţul Constanţa, iar scandalul a încetat după intervenţia mai multor echipaje de poliţie a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Traian, din comuna Cumpăna, a avut loc un conflict între mai multe persoane.
”La faţa locului au intervenit mai multe patrule de poliţie, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, conflictul fiind aplanat şi mai multe persoane fiind imobilizate şi conduse la sediul poliţiei. În urma probelor administrate a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 40 de ani ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi, în sprijinul acestora intervenind mai multe persoane”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
”Astfel, în timpul conflictului ce ar fi avut loc pe strada Traian, bărbatul, împreună cu alte două persoane, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 40 de ani, pe care l-ar fi lovit şi căruia i-ar fi provocat o leziune în zona mâinii, cu un obiect tăietor – înţepător”, a menţionat sursa citată. 
Bărbatul reţinut a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.