Administraţia Naţională de Meteorologie a extins codul galben de vânt şi în judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Timiş, în timp ce în judeţele Bihor, Arad şi Caraş-Severin, avertizarea a fost prelungită cu încă şase ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Codul galben emis duminică dimineaţă pentru judeţele Bihor, Caraş-Severin şi Arad a fost prelungit până la ora 15.00, meteorologii anunţând că vântul va avea intensificări în aceste zone, care la rafală vor atinge şi depăşi local 55-60 de kilometri/oră, iar izolat, mai ales la deal şi la munte, 70 de kilometri/oră.

Totodată, avertizarea a fost extinsă şi pentru judeţele Timiş, unde până la ora 15.00 vântul va bate cu 55-60 kilometri/oră şi izolat 70 de kilometri/oră, mai ales în zona de deal şi munte, precum şi Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. În acestea din urmă, avertizarea este valabilă pentru zonele de munte, unde la altitudini de peste 1.300 de metri vor fi intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafala 90 de kilometri/oră.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rămân în vigoare avertizările pentru judeţele Neamţ şi Suceava, unde codul galben de vânt este valabil până la ora 12.10. Aici, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul bate cu peste 80-90 de kilometri/oră. 

De asemenea, este cod galben de vânt şi în judeţul Cluj, până la ora 14.00. Şi aici este vizată zona de munte, unde la altitudini de peste 1.700 m, vântul bate cu peste 80 - 90 de kilometri/oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.