Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de polei şi precipitaţii mixte pentru trei judeţe din estul şi nord estul ţării. Rămân în vigoare şi atenţionările de ceaţă emise pentru alte cinci judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, în judeţele Iaşi, Vaslui şi Botoşani sunt precipitaţii mixte ce determină, local, depuneri de polei.

Atenţionarea cod galben emisă pentru cele trei zone este în vigoare până la ora 11.00.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alte cinci judeţe sunt vizate de atenţionări cod galben de ceaţă.

Astfel, judeţul Tulcea este sub avertizare până la ora 11.00, Constanţa până la ora 10.00, în timp ce Alba, Harghita şi Mureş până la ora 9.00.

În toate aceste zone vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conform centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române se circulă în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri, dar şi pe numeroase drumuri din Alba şi Tulcea.

În judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (50-100 de metri), pe toată reţeaua de drumuri. Pe DN22, între Constanţa şi Tulcea vizibilitatea scade şi sub 50 de metri, iar carosabilul este umed, mai arată sursa citată.

Luni, meteorologii au emis şi o informare de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, precum şi ninsori în zona de munte şi trecător, pe arii restrânse, polei, valabilă până joi dimineaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.