Un bărbat este cercetat penal de către poliţiştii clujeni după ce a închiriat utilaje pentru construcţii, evaluate la zeci de mii de lei, refuzând să le returneze. După ce Poliţia a fost sesizată şi a deschis anchetă pentru abuz de încredere, bunurile au fost recuperate în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Dosarul în acest caz a fost deschis după ce săptămâna aceasta, în ziua de 31 august, o persoană a depus o sesizare la Poliţia oraşului Huedin cu privire la faptul că este victima abuzului de încredere.
„În fapt, poliţiştii au fost informaţi de către un bărbat, de 33 de ani, despre faptul că o persoană ar fi închiriat de la acesta, de la începutul lunii iunie până în data de 25 iulie a.c., mai multe echipamente de construcţii, fără a le restitui la termenul stabilit, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 70.000 de lei”, informează, duminică, oficialii Poliţiei Cluj.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Verificările făcute de poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale au arătat că un bărbat 40 de ani a închiriat echipamentele, iar după termenul la care ar fi trebuit să le returneze le-a depozitat e în curtea unui imobil din Huedin, însuşindu-şi-le pe nedrept.
După demararea verificărilor de către poliţie, bunurile au fost recuperate în totalitate. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.