Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, luni, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un autoturism, la o intersecţie din Bucureşti. Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs la intersecţia dintre Bd. Constantin Brancoveanu şi str. Niţu Vasile din Bucureşti.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Constantin Brâncoveanu, la intersecţia cu Str. Niţu Vasile, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani”, a transmis Brigada Rutieră.
 
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.
 
În urma accidentului, a fost constatat decesul motociclistului, după ce echipajele medicale i-au efectuat manevre de resuscitare.
 
Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.