Cinci persoane care au agresat un bărbat pe o stradă din Sectorul 2 şi l-au băgat în portbagajul unei maşini au fost plasaţi sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4 iulie 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 7 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 2, mai multe persoane ar fi agresat fizic un bărbat, pe care, ulterior, l-ar fi introdus în portbagajul unui autoturism, împotriva voinţei sale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii secţiei menţionate, care au demarat verificările, în vederea depistării autovehiculului în cauză”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au luat legătura cu apelanta şi au fist identificaţi atât cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 58 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, cât şi victima, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în judeţul Ilfov.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, în baza materialului probator administrat în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 4 iulie 2024, în jurul orei 23.00, în urma unui conflict care ar fi degenerat, cei cinci bărbaţi l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 28 de ani, iar ulterior l-ar fi introdus în portbagajul unui autoturism, împotriva voinţei sale, tulburând, totodată, ordinea şi liniştea publică”, a mkai transmis sursa citată.

Cei cinci agresori au fost reţinuţi, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.