Un bărbat de 40 de ani este cercetat sub control judiciar de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti după ce i-ar fi furat unui tânăr o geantă de piele în care se aflau mai multe bunuri şi sume de bani, în timp ce victima participa la o şedinţă foto, pe Calea Victoriei. Suspectul a încercat să fugă de poliţişti, dar a fost imobilizat, la el fiind găsite bunurile furate şi mai multe cuţite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, luni, că un bărbat a fost reţinut pentru furt după ce a fost prins în flagrant.

Astfel, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 25 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa unui imobil din Sectorul 1 şi participa la o şedinţă foto cu un prieten, şi-a lăsat geanta în faţa unei clădiri, iar când s-a întors a constatat că aceasta i-a fost sustrasă. Tânărul a precizat că în geantă se aflau mai multe bunuri, printre care un portofel cu documente şi sume în lei şi în valută.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În urma activităţilor specifice efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, a fost observat, la scurt timp, într-un parc din proximitate, un bărbat care avea semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a fugit, moment în care s-a procedat la prinderea şi imobilizarea acestuia. De asemenea, asupra bărbatului de 40 de ani au fost găsite toate bunurile pe care le-ar fi sustras, precum şi mai multe obiecte tăietoare-înţepătoare”, a arătat Poliţia.

Bărbatul a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.550 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc pe Calea Victoriei. Geanta furată era din piele naturală, iar în ea se aflau o pereche de căşti Apple - AirPods, un încărcator Apple,un parfum, o pereche de ochelari de soare marca Fendi şi bani.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.