Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict spontan izbucnit pe o stradă din Bucureşti, din cauza unui loc de parcare, l-a agresat pe un alt bărbat, inclusiv cu un briceag, provocându-i mai multe răni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, luni, că procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 42 de ani, cercetat pentru tentativă de omor.

”În data de 09.10.2024, în jurul orelor 21:45, în timp ce se afla pe trotuarul din faţa unui imobil situat în mun. Bucureşti, sector 2, pe fondul unui conflict spontan generat de o neînţelegere cu privire la un loc de parcare, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 57 de ani), lovind-o în mod repetat cu un obiect tăietor-înţepător (briceag) în zona capului şi a antebraţului stâng şi cu pumnii şi picioarele în zona pieptului şi a feţei, provocându-i leziuni traumatice constând în plagă tăiată parieto-occipitală (de aproximativ 10 cm), plagă tăiată 1/3 medie antebraţ stâng (de aproximativ 8 cm) şi traumatism cranio-cerebral minor”, au transmis procurorii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.