Un bărbat de 36 de ani din judeţul Braşov şi un adolescent care se afla alături de acesta, într-o căruţă, au fost bătuţi de patru bărbaţi cu care adultul avea neînţelegeri mai vechi. Agresorii erau înarmaţi cu bâte şi furci, în urma bătăilor bărbatul de 36 de ani ajungând la spital. Cei patru agresori sunt cercetaţi într-un dosar care vizează comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Braşov.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Un bărbat de 36 de ani se deplasa într-o căruţă, având-l alături pe un adolescent de 16 ani, când a fost atacat de patru bărbaţi înarmaţi cu furci şi bâte. Primele date din anchetă arată că agresorii aveau un conflict mai vechi cu bărbatul şi din cauza acestuia conflict cei patru, pe fondul stării de beţie, au decis să îl atace pe stradă.
 
În haosul creat în timpul agresiunii, şi adolescentul a fost lovit. 
 
În urma loviturilor primite, bărbatul de 36 de ani a ajuns la spital, iar primele constatări arată că viaţa i-a fost pusă în pericol.
 
În urma incidentului violent, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au deschis un dosar care vizează comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Agresorii, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, vor fi prezentaţi, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.