Şase persoane - două femei şi patru bărbaţi - au fost arestate preventiv pentru tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, suspecţii fiind acuzaţi că puseseră la punct o grupare care acţiona în zona gării din municipiul Braşov. Două femei care pretindeau că sunt prostituate atrăgeau clienţi pe care îi îmbătau, cei patru bărbaţi jefuindu-i apoi pe clienţii în stare de ebrietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Ancheta instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov a dus la arestarea preventivă a şase inculpaţi, acuzaţi de tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”În perioada septembrie-octombrie 2024, cei 6 inculpaţi au acţionat în zona unui spaţiu comercial situat pe bulevardul Victoriei, în apropierea Gării Braşov, unde cele două femei au ademenit mai mulţi bărbaţi cu sub pretextul oferirii de servicii sexuale şi, împreună cu cei patru bărbaţi, au determinat victimele să consume în exces băuturi alcoolice. Profitând de starea acestora de vădită vulnerabilitate, inculpaţii le-au deposedat pe victime de bani, carduri bancare, telefoane şi de alte bunuri de valoare”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.
 
Cardurile bancare furate au fost utilizate ilegal de către inculpaţi pentru a retrage diferite sume de bani de la bancomate.
 
Cei şase au fost prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.