Un autoturism a luat foc în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, pe raza localităţii Pădureni, din judeţul Botoşani. Şoferul, un bărbat de 22 de ani, ,a reuşit să iasă din maşină, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O maşină a luat foc în urma unui accident rutier, produs pe raza localităţii Pădureni, în urmă cu puţin timp. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla un tânăr de 22 de ani”, anunţă sâmbătă dimineaţă ISU Botoşani.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La caz, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere şi accesorii de descarcerare, dar şi o  ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Aceştia au constatat că şoferul era ieşit din autoturism şi că maşina ardea în totalitate.
Tânărul a fost preluat de echipajul medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 
 
”Pompierii au stins incendiul în limitele găsite”, precizează ISU Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.