Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un bătrân în vârstă de 73 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud este suspectat că şi-a înjunghiat fiul, în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. Victima a murit înainte de a fi transportată la spital. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Incidentul violent a avut loc în seara de 5 iunie în jurul orei 22.00, în localitatea Uriu, din judeţul Bistriţa Năsăud. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat a fost înjunghiat. 
„Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Petru-Rareş, împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit de urgenţă, iar la faţa locului au identificat un bărbat de 50 de ani. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare şi eforturilor depuse de echipajele medicale, acesta a decedat. De asemenea, a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat de 73 de ani, bănuit de comiterea faptei. După audieri, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”; a transmis Poliţia Bistriţa Năsăud.
Primele date din anchetă arată că tatăl şi fiul locuiau împreună, iar agresiunea dintre ei a avut loc pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool. 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că după agresiune bătrânul a mers la un vecin şi -a povestit ce a făcut, iar vecinul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.
O echipă formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic face cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.