Doi bărbaţi din Bacău au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi pentru consum propriu, la locuinţele lor fiind găsite, în urma unor percheziţii, canabis, substanţă cristalină 3-CMC şi comprimate de ecstasy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism anunţă, marţi, că procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea a doi inculpaţi, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada mai-iunie, aceştia au deţinut şi comercializat cantităţi de droguri de risc şi mare risc (canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal şi MDMA). În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele inculpaţilor au fost identificate şi ridicate aproximativ 400 grame canabis, diferite cantităţi de substanţă cristalină 3-CMC, comprimate ecstasy, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, se arată într-un comunicat al DIICOT.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bacău a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău. 
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.