Meteorologii au extins, luni, până la ora 13.00, atenţionările de cod galben de ceaţă pentru judeţele Braşov, Harghita şi Covasna, unde vizibilitatea este sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, existând şi condiţii de polei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

De asemenea, a fost extinsă până la ora 12.00 avertizarea de ceaţă pentru judeţul Cluj, emisă iniţial până la ora 10.00.

Autoritatea Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţă, avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Harghita şi Covasna, precum şi pentru judeţul Mureş, unde a fost vizată doar zona de câmpie. De asemenea, este sub avertizare de ceaţă judeţul Braşov, cu zonele Braşov, Codlea, Ghimbav, Săcele, Bod, Budila, Cristian, Crizbav, Dumbrăviţa, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sânpetru, Tărlungeni, Vulcan.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Pentru judeţele Braşov, Covasna şi Harghita avertizările, care erau valabile până la ora 11.00, au fost prelungite până la ora 13.00, în aceste zone fiind ceaţă în zonele joase, ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar pe arii restrânse sunt condiţii de polei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.