Un bărbat din judeţul Argeş a murit, joi, după ce a fost muşcat de un câine. Incidentul s-a produs în curtea unei femei la care acesta intrase să taie nişte păsări, iar animalul a scăpat. În urma incidentului, poliţiştii au deschis dosar penal, iar animalul a fost plasat într-un adăpost

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Mălureni, o persoană a fost muşcată de un câine de talie mare. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti, precum şi un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 80 de ani, care a suferit leziuni la un membru inferior, a decedat”, anunţă, joi, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
Primele verificări ale Poliţiei arată că incidentul s-a petrecut în curtea unei femei, la care bărbatul a venit la solicitarea acesteia, pentru a sacrifica mai mulţi pui. Câinele a scăpat şi l-a muşcat.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii au mai stabilit că animalul este înregistrat şi nu face parte din rasele de câini periculoşi. Acesta a fost ridicat şi plasat într-un adăpost.
„În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, respectiv de ucidere din culpă, conform art. 12, alin. 2 din O.U.G. 55/2002 şi art. 192 din Codul Penal”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.