Un bărbat din judeţul Argeş a fost găsit împuşcat, miercuri seară, primele verificări arătând că arma folosită este arma de vânătoare pe care acesta o deţinea. Poliţia a deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc miercuri seară, în comuna Albota din judeţul Argeş, unde un bărbat a fost găsit împuşcat, persoana care a făcut descoperirea sunând la 112.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză. Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deţinător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Poliţia face verificări pentru a stabili împrejurările decesului. Dosarul penal în cadrul căruia se derulează ancheta vizează infracţiunea de ucidere din culpă. 
 
”Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase desfăşoară verificări, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.