Un adolescent de 16 ani, aflat cu familia într-un loc de campare din comuna Arefu, judeţul Argeş, este căutat, joi seară, de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari, după ce a plecat şi nu s-a mai întors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, desfăşoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorului Vlad Bojan, de 16 ani, având domiciliul în judeţul Timiş.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit IPJ Argeş, băiatul a plecat de la locul de campare unde se afla împreună cu familia, în comuna Arefu.
 
”Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minorul nu a mai avut plecări voluntare. La acest moment se efectuează căutări împreună cu echipe alcătuite din poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari. De asemenea, datele minorului au fost transmise unităţilor de poliţie, dar şi altor structuri cu atribuţii de legitimare a persoanelor”, a transmis Poliţia.
 
El are 1,78 metri înălţime, aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, vopsit blond în partea superioară.
 
La momentul plecării el era îmbrăcat cu un tricou alb cu imprimeu al unui personaj din desene animate, pantaloni scurţi de culoare albastru, papuci din plastic de culoare albastru.
 
Persoanele care pot oferi informaţii despre adolescent sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Oraşului Topoloveni, la telefon 0248 721 519.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.