În municipiul Bucureşti s-au înregistrat, până la ora 20.00, 65 de incidente în legătură cu procesul electoral, 17 fiind în curs de verificare. Nu au fost înregistrate situaţii de urgenţă în încăperile unde se exercită dreptul de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până la ora 20.00, în urma actiunilor întreprinse de către Structurile Ministerului Afacerilor Interne menţionate anterior, la nivelul Municipiului Bucureşti, au fost semnalate 65 de incidente în legătură cu procesul electoral. Dintre acestea, 11 nu s-au confirmat, iar 17 sunt în curs de verificare. În acest context, angajaţii MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări, luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul”, au transmis, duminică seară, reprezentanţii Centrului de comunicare al municipiului Bucureşti.

Sursa citată a precizat că ISU Bucureşti-Ilfov, până la ora 20.00, nu au fost înregistrate situaţii de urgenţă în încăperile unde se exercită dreptul de vot.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”De asemenea, echipajele SMURD au acţionat pentru acordarea primului ajutor în cazul unor persoane, în proximitatea sau în curtea instituţiilor unde au fost amenajate secţii de votare, pentru diverse probleme medicale constatate”, a mai transmis sursa citată.

În perioada de referinţă, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.800 de lei şi au fost întocmite dosare penale pentru 17 posibile infracţiuni.

”În ceea ce priveşte persoanele aflate în centrele de reţinere şi arest preventiv, de la nivelul Poliţiei Capitalei, au fost dispuse măsurile necesare pentru permiterea exercitării dreptului de vot de către cei care îndeplinesc condiţiile legale”, au mai transmis autorităţile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.