Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce a pretins că este poliţist şi a mers la locuinţa fostei partenere a prietenului său pentru a o convinge să iasă din casă, iar apoi a urcat-o în maşină, pretinzând că o duce la sediul Poliţiei. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi fostul partener al femeii, cel care a venit cu această idee. Anchetatorii susţin că cei doi bărbaţi se aflau sub influenţa substanţelor psihoactive când au pus în aplicare acest plan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au anunţat, marţi, că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, uzurpare de calităţi oficiale, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă din 3 septembrie, punerea în circulaţie sau conducerea unei vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere (faptă din 6 septembrie)
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
De asemenea, a fost trimis în judecată un bărbat, sub control judiciar, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 
 
”În noaptea de 03.09.2024, după ce în prealabil cei doi inculpaţi, S.M.I. şi C.F.A., s-au plimbat cu maşina şi au consumat împreună substanţe psihoactive, inculpatul C.F.A. i-a propus inculpatului S.M.I. să găsească o metodă pentru a convinge pe fosta sa concubină - persoana vătămată M.A. să iasă din casă, respectiv să se recomande acesteia ca fiind agent de poliţie, i-a indicat acestuia locuinţa persoanei vătămate, după care inculpatul S.M.I. a apelat persoana vătămată, s-a prezentat ca fiind agent principal de poliţie din cadrul DIICOT şi a determinat-o să iasă din casă, i-a prezentat o insignă de poliţie şi i-a solicitat să îi însoţească în vederea audierii la sediul poliţiei din Alba Iulia”, au transmis procurorii.
 
La această discuţie a asistat şi fostul partener al femeii, care i-a spus că urmează să fie închis şi ”a adoptat o atitudine speriată, pentru a o convinge să se urce în maşină, iar aceasta, de teamă şi având convingerea că S.M.I. este poliţist şi fără să cunoască înţelegerea intervenită între cei doi inculpaţi, s-a urcat în maşina inculpatului S.M.I.”. 
 
Femeia a fost condusă pe traseul Ighiu-Alba Iulia-Ighiu, ”fără ca aceasta să aibă posibilitatea părăsirii maşinii şi manifestând pe întreaga durată a deplasării o vădită stare de temere, observată de ambii inculpaţi”.
 
Procurorii l-au mai trimis în judecată pe primul bărbat pentru că a condus, în 3 şi 6 septembrie, un autoturism fără a avea permis de conducere. De asemenea, la plimbarea din 3 septembrie, el a condus o maşină cu numere de înmatriculare montate de la un alt autoturism. El se află în arest preventiv din 7 septembrie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.