Rapperul american Kanye West, sursă de controverse repetate în Statele Unite, se află la Moscova pentru o vizită privată, a anunţat duminică presa rusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Majoritatea muzicienilor occidentali au evitat Rusia de la începutul ofensivei din Ucraina în februarie 2022, care a dus la o avalanşă de sancţiuni împotriva Moscovei şi la o criză gravă în relaţiile cu Occidentul.

"Kanye West este la Moscova! Este o veste grozavă, este în inima capitalei", a anunţat producătoarea Iana Rudkovskaïa, citată de agenţia de presă de stat TASS.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ksenia Sobchak, o fostă candidată la preşedinţia Rusiei, a postat pe Telegram un scurt videoclip care, potrivit ei, îl arată pe rapperul american pe acoperişul celebrului centru comercial GOUM, privind Piaţa Roşie. Potrivit acesteia, Kanye West se află la Moscova pentru "a sărbători cea de-a 40-a aniversare a prietenului său Gosha Rubchinskiy", un designer rus la modă.

Kanye West, care şi-a exprimat în trecut admiraţia pentru preşedintele rus Vladimir Putin, a provocat controverse în ţara sa natală după ce l-a lăudat pe Adolf Hitler. Artistul, care este cunoscut şi pentru marca sa de modă Yeezy, a devenit un paria al show-business-ului după ce a făcut o serie de remarci antisemite în 2022.

Mai multe mărci, printre care Adidas, Gap şi Balenciaga, au rupt legăturile cu el. Rapperul american a fost dat recent în judecată de fosta sa asistentă, Lauren Pisciotta, care susţine că West i-a trimis videoclipuri şi mesaje text explicite înainte de a o concedia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.