Taylor Swift a fost însoţită pe scenă de „cel mai bun prieten”, Ed Sheeran, când a dat startul ultimei părţi a etapei europene a Eras Tour, joi seara, pe stadionul Wembley din Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Interpretând un mix din cele două melodii pe care le-au compus împreună, "Everything Has Changed" şi "End Game", Swift i-a mulţumit lui Sheeran pentru că a apărut alături de ea pentru a cânta în faţa unei mulţimi de 92.000 de fani.

A fost primul concert de la anularea spectacolelor din Viena, săptămâna trecută, din cauza unei ameninţări teroriste. De asemenea, Swift a revenit pentru prima dată în Marea Britanie de la atacul din Southport de luna trecută, în care trei copii au fost ucişi la un curs de dans cu o temă bazată pe melodiile ei. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Potrivit BBC, Taylor Swift a contactat în privat familiile afectate de atacuri.

Ea nu a făcut referire la niciun eveniment în timpul spectacolului.

Concertele din capitala Austriei au fost anulate după ce autorităţile au declarat că au dejucat un complot terorist, care era planificat pentru unul dintre spectacolele sold-out ale lui Swift pe stadionul Ernst Happel.

Artista în vârstă de 34 de ani, care nu a vorbit public despre Viena, a făcut o declaraţie după ce fetiţele au fost ucise în Southport. Ea a spus că a fost „complet şocată” de „pierderea vieţii şi a inocenţei”.

Aşa cum s-a întâmplat cu majoritatea concertelor din Eras Tour, lucrurile au decurs cam aşa cum era de aşteptat. Dar apariţia lui Sheeran a stârnit un vuiet uriaş din partea celor 92.000 de spectatori. Melodiile prezentate spre sfârşitul spectacolului sunt ţinute secret faţă de public până când sunt interpretate.

După "Everything Has Changed" din 2012, cei doi au cântat "End Game" din 2017. Swift a realuat şi balada "Thinking Out Loud" a lui Sheeran.

„Acesta este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din lume”, a spus ea mulţimii la sfârşitul mini-setului lor. „Munceşte atât de mult, este în turneu acum şi probabil că este atât de obosit, dar a vrut să vină să cânte pentru voi”, a adăugat ea.

Spectacolele ei de pe Wembley, care vor avea loc şi vineri, sâmbătă, luni şi marţi seara, o vor ajuta să stabilească un record pe Wembley. Taylor Swift a cântat anterior timp de trei nopţi în acelaşi loc în iunie, dar a revenit pentru încă cinci nopţi pentru a egala un record stabilit anterior de Take That în 2011.

Swift a cântat deja la Edinburgh, Liverpool, Cardiff şi Dublin, ca parte a turneului din Regatul Unit şi Irlanda.

Inclusiv piese de pe zece dintre albumele sale de studio, setlistul cuprinde 46 de melodii, 16 schimbări de costume şi o durată totală de peste trei ore.

Turneul, care se va încheia la sfârşitul acestui an, a străbătut întreaga lume. A început în Glendale, Arizona, în luna martie a anului trecut şi a petrecut şase luni în SUA, înainte de a concerta la sud de graniţă, în Mexic, Argentina şi Brazilia.

Anul acesta a început cu spectacole în Japonia, Australia şi Singapore, înainte de etapa europeană care a început în Franţa, în martie, şi primele date din Marea Britanie, în Edinburgh, în iunie. Artista va încheia turneul în SUA şi Canada.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.