Trupa pop No Mercy concertează pe scena din Parcul Tineretului, alături de L.A., Akcent, Hara, Semnal M, Geo da Silva, la festivalul Sibiul de Odinioară care va avea loc între 15 şi 18 august, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Solistul Marty Cintron şi colegii săi de la No Mercy au avut succes în anii 90. Piese precum „Where Do You Go”, „My Promise” sau „Please Don’t Go” au făcut înconjurul mapamondului şi au ocupat primele locuri în topurile din toată lumea. Trupa va concerta în 17 august. 

"La ediţia trecută am spart gheaţa şi am adus pentru prima dată în istoria noastră, un artist de peste hotare. Şi cum NANA a avut un succes fulminant, anul acesta am decis să continuăm tradiţia şi să invităm pe scena festivalului nostru un alt nume consacrat printre iubitorii muzicii anilor 90. No Mercy e un nume cu rezonanţă puternică şi sperăm că şi sibienii sunt la fel de încântaţi ca şi noi de faptul că pot să asculte şi să fredoneze piesele care au făcut înconjurul planetei”, au transmis organizatorii de la Sibiul de Odinioară. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ediţia a 11-a a evenimentului aduce şi alte nume mari din muzica dance a ultimilor 30 de ani din România. Akcent va cânta "Buchet de Trandafiri" pe scena festivalului în 15 august. În 16 august, formaţia L.A. va cânta "Ochii Tăi" iar în 18 august, trupa Hara şi cei de la Semnal M.

În 15 august, DJ-ul şi producătorul Geo Da Silva va electriza atmosfera aşa cum o făcea şi acum mai bine de 20 de ani în discotecile de la mare şi în cluburile din ţară. Codi Reivs deschide seara cu un mix al anilor 80-90-2000. În 16 august, la pupitru vor fi Marusha şi Raul Carpiuc.

Sâmbătă, înainte şi după concertul No Mercy, Brugner & Enăşescu vor fi pe scenă.

Duminică, 18 august, Sebastian Abrudan va cânta înainte de concertele Semnal M şi Hara, iar seara o încheiem cu un mix al lui DJ Iorga.

Organizatorii au pregătit pentru copii activităţi precum „Raţele şi vânători”, ”zală” ori ”tuburi şi cornete”, şi ateliere de creaţie. 

La Sibiul de Odinioară va fi amenajată şi o zonă de street food. Aproximativ 10 food truck-uri vor oferi preparate. 

Sibiul de Odinioară este un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.