Orchestra Bigg Dimm a’Band din Cluj, Implicată în proiectul Sunset Sea-mphony 2017, va susţine un concert vineri, de la ora 15.00, la Delfinariul din Constanţa, chiar în timpul unui spectacol al delfinilor, cei care doresc să asiste urmând să achite doar biletul de acces obişnuit pentru reprezentaţia delfinilor.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor, proiectul Sunset Sea-mphony 2017 şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa propun turiştilor şi constănţenilor o experienţă cu totul inedită: un spectacol cu delfini pe ritmuri simfonice.
“Orchestra Bigg Dimm a’Band, din Cluj, va cânta vineri, de la ora 15.00, chiar în timpul unui spectacol al delfinilor. Suntem încântaţi de acest lucru şi suntem siguri că va fi o experienţă inedită atât pentru spectatori, cât şi pentru delfini”, a declarat Georgiana Rusu, organizatorul proiectului Sunset Sea-mphony 2017.
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
La rândul său, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă, spune că a fost de acord cu această propunere şi este curios să vadă reacţia copiilor la muzica simfonică.
“Am reacţionat pozitiv şi bucuros la propunerea celor de la Sunset Sea-mphony de a performa la o reprezentaţie de prânz de la Delfinariul din Constanţa. Suntem într-o încăpere nouă, reabilitată de Consiliul Judeţean Constanţa printr-un proiect european. Avem condiţii foarte bune de vizitare, de reprezentaţii, chiar dacă este caniculă. Avem o încăpere foarte bine climatizată. Sunt curios să văd reacţia copiilor, prezenţi de obicei în număr mare la Delfinariu, la muzica simfonică, educativă, cultă”, a afirmat Adrian Bîlbă.
Pentru a asista la spectacol turiştii şi constănţenii vor plăti doar biletul obişnuit de acces la Delfinariu.
Proiectul „Sunset Sea-mphony 2017” a început sâmbătă, 29 iulie, pe faleza Cazinoului din Constanţa, concertele continuând în fiecare zi până pe 27 august, publicul putând asista în mod gratuit la toate concertele din respectiva locaţie.
Repertoriul concertelor este variat, accesibil pentru publicul larg şi cuprinde piese celebre de muzică simfonică, precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească sau melodii celebre de pe coloana sonoră a filmelor.
Proiectul este organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.