SkyShowtime a confirmat că "Bargain" (Chilipir), un serial thriller distopic de producţie sud-coreeană, va fi disponibil pentru a fi vizionat în exclusivitate pe platformă începând cu 4 iulie. Trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, iar episoade noi vor fi ulterior disponibile săptămânal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În "Bargain" (Chilipir), bărbaţii sunt ademeniţi într-un hotel izolat, sub pretextul unor întâlniri erotice, însă ajung să fie prinşi în capcana unei reţele de traficanţi, unde organele lor sunt scoase la licitaţie. După un cutremur violent, victimele, traficanţii şi cumpărătorii sunt cu toţii blocaţi în clădirea care este pe punctul de a se prăbuşi. Izolaţi de lumea exterioară, ei trebuie să lupte pentru a supravieţui cu orice preţ.

În "Bargain" (Chilipir) joacă actorii Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) şi Chang Ryul (My Name).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Filmul este o adaptare a scurtmetrajului cu acelaşi nume, în regia lui Lee Chung-hyun, lansat în 2015. Regizorul şi scriitorul Jeon Woo-sung, care a făcut parte din echipa de producţie a scurtmetrajului original, a preluat povestea şi a dezvoltat-o într-un serial din şase părţi.

Serialul este scris şi de Choi Byeong-yun împreună cu Kwak Jae-min, fiind produs executiv de directorul şi creatorul Byun Seungmin şi de Bang Jin Ho.

"Bargain" a fost realizat de Paramount+ şi TVING printr-un parteneriat între Paramount şi CJ ENM, cunoscuta companie coreeană de divertisment.

"Bargain" (Chilipir) a primit premiul Critics’ Choice la Festivalul Seriencamp (2023) din Köln şi a câştigat premiul pentru Cel mai bun scenariu la Festivalul Canneseries (2023). Mai mult, Bargain (Chilipir) a fost selectat oficial la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto din 2023, pe lângă nominalizarea primită la premiul Critics' Choice pentru cel mai bun serial într-o limbă străină.

Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectaţi pe anumite pieţe, şi prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Preţul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar preţul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.