La patru zile de la moartea lui Alain Delon, Franţa se pregăteşte să îşi ia rămas bun de la una dintre emblemele sale. Funeraliile actorului vor avea loc sâmbătă, la Douchy, unde a locuit timp de aproape o jumătate de secol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform dorinţei actorului, care nu a dorit un omagiu naţional sau o ceremonie politică în onoarea sa, acesta va fi înmormântat în jurul orei 17.00, alături de cei 35 de câini ai săi, într-o capelă pe care a construit-o chiar el în urmă cu douăzeci de ani, lângă casă. Monseniorul Di Falco va oficia funeraliile.

O ceremonie strict privată

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În conformitate cu dorinţa lui Alain Delon, funeraliile vor avea loc în cea mai strictă intimitate. Ceremonia va avea loc într-un grup foarte restrâns. Potrivit anturajului actorului, doar cei trei copii ai săi, Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien, şi aproximativ patruzeci de invitaţi sunt aşteptaţi la Douchy.

Hiromi Rollin, prezentată ca însoţitoare sau doamnă de companie a lui Alain Delon, nu a fost încă invitată la eveniment. În conflict cu copiii actorului din cauza unor acuzaţii de violenţă şi hărţuire, ea a fost evacuată din casa Douchy în iulie 2023.

Contactată de BFMTV, Hiromi Rollin a spus că speră să fie prezentă la funeralii. Ea afirmă că i-a cerut prin intermediari Anouchkăi, fiica actorului, să-i permită să participe, dar nu a primit încă un răspuns. Contactat, anturajul copiilor lui Alain Delon a declarat că în niciun caz nu se doreşte prezenţa ei la funeralii.

Deşi Alain Delon nu a dorit un omagiu naţional, potrivit informaţiilor BFM TV, o ceremonie mai puţin solemnă, în prezenţa profesioniştilor şi care să permită publicului să îi aducă un ultim omagiu, este de asemenea luată în considerare, la o dată ulterioară (în cursul lunii septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.