Tamayo Perry, un surfer, salvamar şi actor care a avut roluri în "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" şi "Blue Crush", a murit duminică după ce a fost atacat de un rechin în Hawaii, a relatat BBC. El avea 49 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Associated Press, Honolulu Ocean Safety şi serviciile de urgenţă ale oraşului au răspuns în jurul orei 13.00 la un apel privind un bărbat care părea să fi suferit mai multe muşcături de rechin lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a oraşului Oahu. Perry a fost adus la ţărm de paramedici cu un jet ski şi declarat mort la faţa locului.

Perry a fost "un salvamar iubit de toţi", a declarat şeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit AP.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"El este bine cunoscut pe North Shore. Este un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume", a spus Lager. "Personalitatea lui Tamayo era contagioasă şi, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el". 

Perry a fost şi actor, având roluri mici în cel de-al patrulea film "Piraţii din Caraibe" din 2011, "On Stranger Tides", precum şi în "Blue Crush" (2002) şi "Hawaii Five-O" (2011).

El lucra ca salvamar din iulie 2016, potrivit AP, şi făcea surfing profesionist de peste un deceniu.

În urma atacului, în zonă au fost amplasate afişe de avertizare privind rechinii, au declarat oficialii Ocean Safety.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.