Termenul de finalizare pentru lucrările de modernizare realizate între staţiile de cale ferată Piteşti - Ramificaţie Goleşti, a fost prelungit din cauza temperaturilor extreme. Constructorul a solicitat acest lucru din cauză că, în ultima perioadă, pe fondul caniculei, muncitorii au putu lucra mai ales pe timp de noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Constructorul a solicitat prelungirea termenului pentru finalizarea lucrărilor la suprastructura căii între staţiile Piteşti - Ramificaţie Goleşti, în condiţiile în care în ultima perioadă, din cauza temperaturilor extreme, muncitorii au putut lucra în special în cursul nopţii”, transmit luni, oficialii CFR Infrastructură.
Firma care face lucrări pe intervalul de cale ferată Piteşti – Ramificaţie Goleşti  a solicitat în luna aprilie închiderea unui tronson pentru lucrări în zona kilometrului 103+700 - 107+530 până pe 14 iunie 2024, însă a solicitat prelungirea termenului până în data de 15 iulie 2024. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
CFR Călători prezintă, luni, prin intermediul unui comunicat, scuze pasagerilor care au cumpărat legitimaţii de călătorie pe ruta afectată. 
„CFR Călători cere scuze pasagerilor care au legitimaţii de călătorie procurate pentru ruta Bucureşti – Piteşti – Craiova deoarece orarele nu pot fi respectate ca urmare a emiterii telegramei astăzi, 15 iulie 2024, de către administratorul infrastructurii feroviare – CNCF CFR SA, prin care circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Piteşti rămâne modificată timp de încă o lună începând de astăzi. Din această cauză circulaţia se realizează pe rute deviate ceea ce conduce la majorarea substanţială a timpilor de parcurs. În perioada următoare este posibil ca CFR Călători să ia în calcul anularea vânzării cu anticipaţie la aceste trenuri, neexistând nicio predictibilitate din cauza prelungirii repetate a lucrărilor la linia de cale ferată dintre Goleşti şi Piteşti. De asemenea, sunt posibile şi alte modificări în graficul trenurilor de pe această rută, care vor fi comunicate imediat ce vom fi avizaţi de către CNCF CFR SA”, se arată în documentul citat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.