Comisarii Gărzii de Mediu au oprit la graniţă, în perioada 23.09–18.10.2924, mai multe camioane pline cu peste 200 de tone de deşeuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În perioada 23.09–18.10.2924, 15 transporturi încărcate cu aproximativ 208.233 kg de deşeuri (textile, anvelope, componente autocamioane, aluminiu, electrice şi electrocasnice, material plastic, cauciuc, polistiren tocat) şi bunuri second-hand (obiecte de îmbrăcăminte, saltele, biciclete, anvelope, veselă, scaune, etc.) au fost respinse la intrarea în România”, anunţă, vineri, Garda Naţională de Mediu.

Deşeurile au fost oprite la punctele de trecere a frontierei Giurgiuleşti, Borş II, Nădlac II, Constanţa Nord, de către comisarii Gărzii Naţionale de Mediu – comisariatele judeţene Galaţi, Bihor, Arad şi Constanţa. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citată a transmis că, potrivit documentelor prezentate la punctele de trecere a frontierei, deşeurile şi bunurile second hand proveneau de la diferite societăţi comerciale din Ucraina, Ungaria, Belgia, Bulgăria, Germania, Cehia, Marea Britanie şi Canada.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.