Meta Platforms discută cu actori precum Awkwafina şi Judi Dench, precum şi cu influenceri, pentru dreptul de a le folosi vocile în produsul său de asistent digital MetaAI, potrivit New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gigantul reţelelor sociale este, de asemenea, în discuţii cu comediantul Keegan-Michael Key, printre alte celebrităţi, iar cele mai importante agenţiile de talente de la Hollywood au fost implicate în negocieri, a spus ziarul, citând oameni familiarizaţi cu chestiunea.

În timp ce detalii precum cine s-ar putea înscrie sunt încă incerte, ziarul spune că Meta ar putea plăti onorarii de milioane de dolari actorilor, dacă s-ar ajunge la o înţelegere.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Meta nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Reuters.

Miercuri, Meta a semnalat că va continua să cheltuie mult pentru infrastructura AI. La fel ca mulţi colegi din sectorul tehnologiei, Meta a investit miliarde de dolari în centrele sale de date pentru a valorifica boom-ul inteligenţei artificiale generative.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.