Metrorex reia licitaţia pentru lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi aferente Magistralei 6 de metrou. Compania anunţă astfel că a publicat în SEAP licitaţie deschisă pentru ”Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni). Pachet 2: Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi". Contractul este estimat la 1,66 miliarde lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Metrorex a publicat în Sistemul de Achiziţii Publice (SEAP), în data de 31.07.2024, anunţul de participare prin care a fost demarată procedura de atribuire, prin "licitaţie deschisă", a contractului de achiziţie sectorială având ca obiect: Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni). Pachet 2: Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi", anunţă compania.

Valoarea estimată a contractului este de 1.668.847.816 lei, fără TVA, iar durata estimată a contractului este de 44 de luni.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Metrorex a mai lansat şi anul trecut o licitaţie pentru lucrări de arhitectură la Magistrala 6, însă a fost anulată în octombrie, deoarece nu fusese depusă nicio ofertă.

Obiectul contractului sectorial îl reprezintă achiziţia serviciilor de proiectare şi a lucrărilor de execuţie pentru lucrări de arhitectură, compartimentări, finisaje, instalaţii electromecanice, telecomunicaţii cale de rulare, inclusiv şina a 3 a şi fir de contact aerian în toate staţiile de pe Magistrala 6 1 Mai – Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Sursele de finanţare ale contractului sunt asigurate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de10.09.2024, ora 15:00 Criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate-preţ".

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.