Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, a inaugurat noul magazin din Electroputere Parc, relocat în acelaşi centru comercial, pe o suprafaţă extinsă. Investiţia totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, anunţă compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, a inaugurat astăzi, 19 iunie, noul magazin din Electroputere Parc, relocat în acelaşi centru comercial, pe o suprafaţă extinsă. Investiţia totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, cu obiectivul de a oferi o experienţă de cumpărare mai facilă, într-un spaţiu cu 16% mai generos, în special în zonele dedicate materialelor de construcţii şi de grădină”, anunţă compania.

Noul Leroy Merlin din Electroputere Parc are suprafaţă totală de 14.750 metri pătraţi, faţă de 12.600 metri pătraţi anterior, numără circa 400 de locuri de parcare şi un personal format din 160 de angajaţi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În noul magazin de DIY, clienţii vor avea acces la materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, sau soluţii pentru proiecte de casă – băi şi bucătării etc., inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă şi gama DELINIA ID, marcă proprie Leroy Merlin, concept extins în toate magazinele din ţară.

”Motivul principal pentru care am decis relocarea din Electroputere Parc a fost feedback-ul primit de la craioveni. Ne-am dorit să le punem la dispoziţie un spaţiu mai generos, cu focus pe zone cheie de achiziţie – de la materiale de construcţii, la grădină şi proiecte pentru casă. În plus, ne-am asigurat că le oferim în continuare toate serviciile şi soluţie specifice Leroy Merlin, de la comandă online, la cea telefonică sau de rezervare şi ridicare din magazin”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieţei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit.

 ADEO are peste 1.000 de magazine situate în 20 de ţări ce deservesc 500 de milioane de locuitori. Are 150.000 de angajaţi.

În România funcţionează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3.500 de angajaţi în 15 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Oradea, Târgovişte şi Arad.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.