Turoperatorul Join UP! anunţă că CEO în România este Kateryna Ushakova, director regional Join UP! Europa, care preia conducerea biroului local începând de la 1 septembrie, după încheierea sezonului de vară. Aceasta preia funcţia de la Marius Surdu, care până la acel moment rămâne la conducerea companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Turoperatorul internaţional Join UP! va avea un nou CEO în România. Kateryna Ushakova, director regional Join UP! Europa, preia leadershipul biroului local începând de la 1 septembrie, după încheierea sezonului de vară, şi va implementa viziunea companiei în următoarea perioadă, din poziţie interimară, până la numirea unui director general permanent. Până la acel moment, Marius Surdu rămâne la conducerea companiei”, anunţă compania.

Kateryna Ushakova are o experienţă de peste 20 ani în business şi management, iar din 2022 s-a alăturat grupului internaţional Join UP! Printre cele mai importante proiecte gestionate se numără lansarea şi dezvoltarea birourilor locale pe 5 pieţe, precum şi coordonarea unei echipe de peste 100 de angajaţi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Îi mulţumesc colegului meu Marius Surdu, cu care am făcut echipă până acum. Marius va rămâne mereu parte din povestea Join UP! în România şi îl felicit pentru tot ce a realizat în construirea celei mai grele părţi a business-ului, fundaţia companiei: echipele, procesele, reţeaua de distribuţie şi aspectele financiare. El va rămâne în echipă pentru a finaliza operaţiunile sezonului de vară. La Join UP! ştim că e important să îţi urmezi visele. Iar ce ne-a adus împreună este că putem să ne urmăm un vis: cel de a călători şi de a ajuta oamenii să descopere lumea”, spune Kateryna Ushakova.

Compania este în plină expansiune în România, iar afacerile au crescut de 5 ori în ultimul an atât ca număr de turişti, cât şi ca venituri, acestea depăşind pragul de 20 milioane euro în numai două sezoane de operare. Join UP! România va continua planurile de consolidare a business-ului, cu suportul grupului internaţional. Turoperatorul îşi va mări departamentul de vânzări şi va forma o structură de suport, facilitare şi consultanţă pentru cele peste 1.000 de agenţii partenere. Compania îşi va consolida şi mai departe portofoliul local de excursii, în special cu destinaţii exotice.

"Sunt mândru de ceea ce am construit împreună ca echipă încă din prima zi şi de rezultatele remarcabile pe care le-am obţinut. Sunt încrezător că echipa mea va continua să crească la Join UP! România, ducând compania în topul tur-operatorilor de la noi din ţară. Sunt recunoscător pentru încrederea şi provocările pe care mi le-a oferit compania. Deşi mă voi concentra pe viitor pe obiectivele personale, voi urmări cu nerăbdare să văd cum va creşte mai departe compania, dintr-o nouă perspectivă," spune Marius Surdu.

Pentru a-şi susţine planurile ambiţioase, turoperatorul caută să angajeze peste 20 de persoane în Bucureşti, Suceava, Iaşi şi Cluj.

În acest an, Join UP! se va lansa şi în Cehia şi Slovacia, ajungând la o reţea de 10 ţări.

Join UP! ™ este o marcă internaţională de turism şi în prezent, mai mulţi tur-operatori lucrează sub acest brand în ţări precum Moldova, Estonia, Letonia, Lituania, Kazahstan, România, Polonia şi Ucraina.

Join UP! se numără printre cei mai mari turoperatori din Europa, cu afaceri globale de peste 400 milioane euro.

”Suntem în plină creştere în toate ţările în care ne aflăm şi România este una dintre perlele reţelei internaţionale Join UP!. Planul nostru pentru următorii 3 ani vizează investiţii în expansiune şi în îmbunătăţirea experienţei pentru parteneri. Suntem aici ca să construim o nouă abordare în turism, folosind la maximum expertiza noastră internaţională. Avem obiective ambiţioase şi vrem să ajungem în top 3 turoperatori. Strategia noastră vizează extinderea echipei locale, creşterea acoperirii asigurărilor, îmbunătăţirea serviciilor la destinaţie şi a cooperării cu partenerii”, adaugă Kateryna Ushakova.

În România, compania a ajuns la venituri de 20 de milioane de euro, o reţea de 1.000 de parteneri şi anul trecut a trimis în vacanţă aproximativ 30.000 de turişti. În 2024-2025, turoperatorul îşi propune să vândă vacanţe pentru 140.000 de turişti, să extindă lista oraşelor de plecare şi să introducă noi destinaţii în portofoliu.

Din acest sezon, turoperatorul operează 25 de chartere în fiecare săptămână, oferind excursii către 6 destinaţii (Antalya, Creta, Tunisia, Cipru, Egipt şi Tenerife) şi zboruri directe din 10 oraşe ale ţării, cu plecări din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Suceava, Bacău, Braşov, Târgu Mureş, Oradea şi Baia Mare. Compania este lider în pachetele turistice pentru Egipt - Sharm El Sheikh în România, la fel ca în toate ţările în care operează.

Turoperatorul are un portofoliu de peste 1.600 de hoteluri, din care peste 160 exclusive. Compania are un parteneriat strategic cu compania aeriană SkyUP Airlines, parte din acelaşi grup, având acces la flota proprie de aeronave. 

Peste 5,8 milioane de turişti au ales să meargă în vacanţă cu Join UP!, până acum.

Join UP! Romania este un tur operator fondat în 2022. Acesta oferă pachete turistice care includ de obicei bilete de avion, cazare la hotel, transferuri şi programe de excursii. Join UP! Romania este reprezentată de o echipă de 20 profesionişti locali şi colaborează cu peste 1.000 de agenţii de turism şi agenţi din întreaga ţară. Sediul companiei este situat în Bucureşti.

Join UP! Romania operează sub brandul internaţional de călătorii Join UP!™, înfiinţat în iunie 2010, şi este unul dintre brandurile de top din Ucraina. Entităţile care operează sub marca Join UP!™ sunt de asemenea prezente în Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Moldova şi Polonia, urmând şi în Republica Cehă şi Slovacia. Toate organizaţiile care operează sub brandul internaţional Join UP!™ sunt parteneri strategici ai companiei aeriene SkyUp™.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.