Comisarii Gărzii de Mediu au făcut un control pe şantierele din Bucureşti, iar pe Şoseaua Viilor au aplicat o amendă de 15.000 de lei unei firme care nu a respectat măsurile de protecţia mediului, iar praful a dus la poluarea zonei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisarii Gărzii de Mediu Bucureşti au făcut un control pe un şantier din Şos. Viilor, Sector 5, unde avea loc demolarea unei clădiri.

”Lucrările se desfăşurau mecanizat, prin intermediul unor excavatoare echipate cu picon şi foarfeci hidraulice. Comisarii GNM au constatat faptul că societatea executantă nu umectează frontul de lucru şi nici stivele de deşeuri rezultate din operaţiunile de demolare, existând astfel depuneri de pulberi sedimentabile pe amplasament şi la ieşire, pe carosabil”, a transmis, vineri, Garda de Mediu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Instituţia precizează că societatea a fost amendată cu  15.000 de lei şi s-au impus măsuri de remediere a neconformităţilor constatate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.