Consiliul Concurenţei anunţă că a autorizat tranzacţia prin care Cramele Recaş S.A. intenţionează să preia compania Tenuta Odobeşti, alături de Mosconi Fabrizio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Cramele Recaş S.A. intenţionează să preia compania Tenuta Odobeşti SRL, alături de Mosconi Fabrizio. Anterior tranzacţiei, Mosconi Fabrizio deţinea integral Tenuta Odobeşti”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Cramele Recaş este activă în domeniul producţiei şi comercializării cu ridicata a vinului. Compania este parte a grupului Cramele Recaş, care desfăşoară mai multe activităţi, de la cultivarea viţei de vie pentru struguri de vin la prelucrarea strugurilor, fabricarea şi comercializarea vinului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tenuta Odobeşti SRL este activă în domeniul producţiei şi comercializării cu ridicata a vinului.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.