Compania Visual Fan, prin divizia specializată în soluţii de energie verde, Allview Solar Energy, anunţă semnarea contractului cu Autoliv România - lider mondial în producţia de sisteme de siguranţă auto, pentru implementarea unui proiect fotovoltaic de 5,7 MW.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Visual Fan, prin divizia specializată în soluţii de energie verde, Allview Solar Energy, anunţă semnarea contractului cu Autoliv România - lider mondial în producţia de sisteme de siguranţă auto, pentru implementarea unui proiect Full EPC cu o capacitate de 5,7 MW. Valoarea contractului depăşeşte 3.000.000 euro, reprezentand peste 10% din cifra de afaceri a companiei pe anul 2023”, anunţă compania.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Proiectul Full EPC presupune prestarea tuturor serviciilor de inginerie, proiectare, achiziţie, montaj, de joasă/medie tensiune şi punere în funcţiune a centralelor fotovoltaice, care vor fi instalate atât pe sol cât şi pe clădiri, în patru locaţii ale companiei Autoliv România, situate în Braşov, Lugoj, Rovinari şi Sfântu Gheorghe.

”Odată cu creşterea diviziei Allview Solar Energy, compania Visual Fan şi-a propus să contribuie activ la demersurile globale şi la obiectivele climatice stabilite de Uniunea Europeană pentru 2050, în vederea decarbonizării sistemului energetic şi susţinerii demersurilor marilor companii care activează în diferite industrii, spre un viitor mai verde şi mai sustenabil. Apreciem încrederea acordată de către Autoliv, ne bucurăm că putem contribui la obiectivele lor de sustenabilitate şi ne motivează să continuăm strategia noastră de dezvoltare în proiecte de energie solară”, precizează compania.

Adoptarea energiei verzi devine o necesitate pentru companiile din industrie, în special într-un context economic instabil. Centralele fotovoltaice reduc semnificativ costurile de producţie, oferind în acelaşi timp stabilitate în faţa fluctuaţiilor economice şi predictibilitate mai mare în planurile de dezvoltare, spun reprezentanţii companiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.