Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul va suplimenta bugetul Ministerului Mediului cu 250 de milioane de lei, suma necesară pentru proiectele prevăzute în PNRR. De asemenea, Ciolacu a anunţat că 500 de milioane de lei au fost prevăzuţi în buget pentru producătorii agricoli care vor să cumpere tractoare cu finanţare din Fondul de Mediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Continuăm şi investiţiile de mediu. După cum ştiţi, am alocat recent, să cumpărăm în numele statului prima pădure din ultimii 30 de ani, cele 4.000 de hectare din judeţul Neamţ. Azi, suplimentăm bugetul Ministerului Mediului cu 250 de milioane, pentru proiectele prevăzute în PNRR”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
El a declarat că vor fi sprijiniţi şi producătorii agricoli care vor să cumpere tractoare. 
 
”Susţinem în continuare producătorii agricoli care doresc să achiziţioneze tractoare cu finanţare din Fondul de Mediu. Avem 500 de milioane de lei bugetaţi pentru această măsură, iar acum fondurile vor putea fi aprobate fără încheierea contractelor de finanţare. De acum înainte, e suficientă doar aprobarea din partea Comitetului de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu”, a transmis Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.