Boarding Pass, site specializat în ştiri din domeniul aviaţiei, a anunţat că un avion privat deţinut de Google şi folosit adesea de directorul general al Alphabet şi Google, Sundar Pichai, şi de co-fondatorul Google, Sergey Brin. aterizează luni dimineaţă la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un avion privat deţinut de Google aterizează luni dimineaţă la Bucureşti, după un zbor fără escală de 11,5 ore de la San Jose, California (SUA)”, a indicat Boarding Pass
Conform sursei citate, deseori, acest avion este folosit pentru călătorii de directorul general al Alphabet şi Google, Sundar Pichai, şi de co-fondatorul Google, Sergey Brin.
Surse din domeniul aeroportuar au declarat pentru News.ro că o aeronavă de la San Jose a aterizat la 4.58 pe Aeroportul Baneasa, fără însă a putea oferi  detalii cu privire la pasageri.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.