Zannidache a câştigat Survivor All Stars şi premiul de 100.000 de euro. Finala, transmisă joi de Pro TV şi pe Voyo, a fost lider de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În direct din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a dat celor de acasă şansa să-şi spună părerea prin voturi. Iancu Sterp s-a calificat, alături de Zanni la ultima rundă a serii, cea care decidea cine va câştiga 100.000 de euro. În acelaşi timp, Andrei Ciobanu a fost desemnat ocupantul locului 3 în sezonul suprem.

Publicul a decis că Zannidache este câştigătorul Survivor All Stars şi al cecului de 100.000 de euro. Acesta a reuşit să depăşească toate provocările sezonului.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Finala a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20:28 – 23:51. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 6.9 puncte de rating şi 24.8% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audienţă şi 13.8% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1,4 milioane de români au trăit cu sufletul la gură ultimul pas al competiţiei, iar în minutul de aur, la ora 22.46, peste 1,8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe cel mai aşteptat moment al sezonului Survivor All Stars.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.