Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu revin marţi, de la ora 20.30, în show-ul culinar MasterChef România, difuzat la Pro TV şi pe Voyo.
„MasterChef România înseamnă începutul meu în televiziune şi acum întoarcerea acasă. Este show-ul oamenilor obişnuiţi care au făcut din gătit o pasiune. Vreau să simt această pasiune, nu doar pentru gust, ci şi pentru trofeu. Este momentul suprem în care talentul şi munca depusă sunt testate la maximum”, a declarat Florin Dumitrescu, care a reuşit să împingă constant limitele a ceea ce poate fi realizat într-o bucătărie şi a inspirat sute de tineri în acest domeniu.
Lansarea noului sezon vine cu un moment special, în care cei trei chefi au ocazia să le vorbească tuturor concurenţilor din audiţii, înainte de a le juriza preparatele.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„Vă rog să primiţi emoţiile noastre ca pe un dar pentru ceea ce ştiu că simţiţi acum: bucurie şi speranţă. Unii dintre voi veţi obţine şorţuri, să ştiţi că avem destule şi suntem foarte generoşi. Există însă şi un şorţ care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef: şorţul de aur!”, le va spune Chef Florin Dumitrescu.
Galette traditionnelle, supă Tom Kha Gai, colivă cu alivancă, stir-fried de pietre sau bisque de creveţi sunt doar câteva dintre preparatele pe care concurenţii le vor prezenta în faţa celor trei chefi, cu dorinţa de a-i impresiona şi a primi şorţul MasterChef România.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.