Serialul „Scara B” a debutat joi la Pro TV, cu peste un milion de telespectatori. Primul episod a fost lider absolut de audienţă aseară, în intervalul 21.33 - 22.24, în rândul publicului naţional, cu vârstă cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 6.8 puncte de rating şi 23.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 5.4 puncte de rating şi 18.3% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Publicul a făcut cunoştinţă cu Vlaga, actorul pensionar, carismatic şi plin de poveşti, cu fetele care lucrează la... „agenţia de turism”, dar şi cu cei doi prieteni – Dan şi Şerban care, constrânşi de situaţie, s-au mutat împreună. De la Scara B nu puteau lipsi doamnele vizionare, care ştiu tot ce mişcă: Cati şi Henter.

Cosmina, vecina de apartament a Tabitei, a venit să se angajeze la „agenţia de turism”, iar asta le-a pus în dificultate pe fetele de la apartamentul 69: „Cosmina e colega mea de apartament şi mă tot freacă că de unde am bani şi i-am zis că lucrez la o agenţie de turism şi a zis că ar vrea să se angajeze şi ea. Deci puneţi-vă ce aveţi mai de Doamne ajută pe voi să pară că suntem agenţie de turism, o lăsăm să dea interviu, o respingem şi aia e!”, le-a spus Tabita fetelor, însă, planul a fost dat peste cap, iar Cosmina a fost... angajată! Cum va decurge relaţia de muncă dintre fete, aflăm săptămâna viitoare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Serialul poate fi urmărit în avans pe Voyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.