Premiera miniseriei „Knok” (2024), cu Johann Cuny şi Sylvie Testud în rolurile principale, va fi în 15 august, la DIVA. Producţia franţuzească este difuzată de la ora 22.00, câte două episoade, iar finalul este programat în 17 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Viaţa lui Quentin (Johann Cuny) nu a fost niciodată foarte interesantă. Acest tânăr tată, care lucrează pentru o companie care produce pisoare, este în mod constant trecut cu vederea şi subestimat. Excesiv de amabil, el este sub presiune constantă din partea şefului său, care vrea să-l concedieze şi a fostei sale soţii, care vrea să divorţeze. Într-o zi, în timp ce se în toaleta unei benzinării, Quentin este martor accidental la o altercaţie armată. Nu are de ales, aşa că intervine şi apoi descoperă că femeia pe care a salvat-o, Blanche (Sylvie Testud), lucrează pentru Knok+, o aplicaţie secretă, care intermediază asasinate la comandă cu aceeaşi uşurinţă cu care ai comanda un curier.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ca martor incomod, Quentin îşi dă seama că nu poate da înapoi acum. Fără altă opţiune, el trebuie să devină un asasin pentru Knok, începând o neaşteptată şi periculoasă reconversie profesională.

Serialul este scris şi regizat de Guillaume Duhesme („Les Corps Purs”) şi Bastien Ughetto („L'Effondrement”), cu Lucie Moreau („Cuisine Interne/Bucătărie internă”) care completează echipa de scriitori.

Serialul are şase episoade în total, cu două episoade noi difuzate în fiecare zi începând cu 15 august la ora 22.00 la DIVA. Ultimele două episoade ale serialului vor fi difuzate consecutiv în 17 august, la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.