Mark Zuckerberg, şeful Meta, a publicat pe Instagram o imagine cu soţia sa, Priscilla Chan, stând lângă o statuie argintie şi albastră sculptată după chipul şi asemănarea ei, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Statuia - care are o înălţime de aproximativ 2,1 metri - a fost comandată de directorul general al companiei mamă a Facebook într-un efort de a onora „tradiţia romană de a-ţi sculpta soţia”, a scris Zuckerberg pe Instagram.

Artistul Daniel Arsham din New York a realizat sculptura, care a fost amplasată sub un copac în ceea ce pare a fi o grădină rezidenţială.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Culoarea izbitoare şi dimensiunea impunătoare a figurii au stârnit comentarii pe internet, comparaţii cu personajele din "Avatar" şi glume despre identitatea lui Zuckerberg ca aşa-numit „bărbat cu soţie”.

În fotografie, adevărata doamnă Chan este surprinsă în timp ce bea dintr-o cană în aceeaşi culoare albastru deschis ca a statuii. Ea a comentat la dezvăluirea operei de artă de către soţul ei pe Instagram, spunând: „Cu cât mai mult din mine, cu atât mai bine?”, împreună cu un emoji în formă de inimă.

Un veşmânt argintiu sculptat pare să fie drapat şi să curgă în spatele femeii de culoare verde-albastru.

Potrivit National Museums Liverpool, statuile din Roma antică erau adesea realizate pentru a-i onora pe cei dragi decedaţi sau „pentru a face referire la rude şi pentru a face asocieri semnificative”.

Zuckerberg şi Chan sunt căsătoriţi din 2012 şi au trei fiice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.