Ultimul episod din sezonul 2 al serialului „House of the Dragon” a apărut online marţi, cu cinci zile înainte de a fi difuzat duminică de HBO şi Max. De atunci, HBO elimină videoclipurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Clipuri din serialul fantasy au devenit virale mai întâi pe TikTok, unde un cont ar fi postat 14 videoclipuri şi 30 de minute de filmare din episod. Videoclipurile au fost vizualizate de peste 100.000 de ori în trei ore, înainte ca contul TikTok să fie interzis. 

„Suntem conştienţi că extrase din finalul sezonului House of the Dragon au apărut pe social media”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO pentru Entertainment Weekly. „Extrasele au fost publicate după o difuzare involuntară de către un distribuitor terţ internaţional”, a spus el. HBO spune că monitorizează în mod activ şi elimină extrasele de pe internet şi îi aşteaptă duminică pe fanii serialului pe HBO şi Max.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

O situaţie similară a avut deja loc în timpul finalului sezonului 1 din „House of the Dragon” în octombrie 2022. Potrivit HBO, scurgerea anterioară a fost cauzată de un partener de distribuţie. Serialul, a cărui acţiune se desfăşoară cu 200 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”, şi-a lansat primul sezon de zece episoade în august 2022. Sezonul 2 a început în 16 iunie şi se va încheia duminică, după opt episoade.

Canalul american colaborează cu numeroşi distribuitori internaţionali pentru a oferi serialul cât mai multor oameni, aşa că este foarte greu să eviţi scurgerile de informaţii. Fie că este vorba de „Casa Dragonului” sau de „Game of Thrones”, cele două seriale de succes au dificultăţi în a-şi păstra secretele. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.